Galindez Slope

Project: Galíndez Slope and Pau Casals Plaza
Landscape Architecture: ACXT
Loacation: Bilbao, Spain
Area: 10,760m²
Design: 2007
Jefe de proyecto: Elena Varillas, Javier Durán, Ingenieros de Caminos
Team: César Azcárate, Ana Morón, Xabier Aparicio, Carlos Guimaraes
Structure: Javier Duran
Lighting: Antón Aman (ALS Lighting)
Photos: Aitor Ortiz

1 Comment
  • artur viveiros 05.30.10

    it is a little clever take on design – the faceted slope as from natural uncharted rock into computational surface – covering the world in face at the time



Leave a comment!

:

:




Explore

  • Let's meet in Switzerland!

    LILA 2019 — Landscape Lectures

    20 September — Sicli Pavilion — Geneva — Switzerland

    With LILA — Landezine International Landscape Award Winners: Straub Thurmayr / Studio Basta / Change Studio / West 8 / Batlle i Roig / Bureau B+B / Studio Vulkan / Georges Descombes / Catherine Mosbach

    See Programme

    Landezine Newsletter

    Best of Global Landscape Architecture in Your Mailbox
    Twice per month!