Van Campenvaart Playground

Carve; This new playground is located on an existing lawn and shaped as a folded red blanket with a strong graphic character. By constructing creases between a ramp, several angles are created. The undefined possibilities of the field challenges the boundaries of both (partially)disabled and non-disabled children. Intersecting routes allow children with different abilities to meet and help each other. In the playing-field, different climbing grips and tactile elements have been added, as well as a moving rubber mat. Whisper tubes, a wide slide, a ‘concave’ revolving disc and a hammock create additional play elements.

Landscape Architecture: Carve
Location: the Hague, Netherlands
Construction: 2010

1 Comment

Leave a comment!

:

:




Explore

  • Let's meet in Switzerland!

    LILA 2019 — Landscape Lectures

    20 September — Sicli Pavilion — Geneva — Switzerland

    With LILA — Landezine International Landscape Award Winners: Straub Thurmayr / Studio Basta / Change Studio / West 8 / Batlle i Roig / Bureau B+B / Studio Vulkan / Georges Descombes / Catherine Mosbach

    See Programme

    Landezine Newsletter

    Best of Global Landscape Architecture in Your Mailbox
    Twice per month!