Boerenhol’ [Park]ing

Wagon-landscaping The Boerenhol’s [ParK]ing is an experimental garden. The main question was  how to recycling form, usages and the soil of a parking to create a new public space? We must find innovative and ecological solution in a world where soils are more impermeable. The idea to remake a fertile ground from parking contributes to this debate.

Landscape architecture: Wagon-landscaping
Location: Courtai (Belgique)
Client: Courtai (Belgique)
Design: 2009
Construction: 2009
Area: 800m2
Budget: 22 000 euros
Image credits: wagon landscaping ©

Landezine is independent and run by two-man-editorial. If you like what we do, buy us a coffee per month via Patreon and support our plan to expand and improve!

Keep in touch!




Landezine - Society for Promotion of Landscape Architecture
+386 40 81 40 04
info (at) landezine.com

© Landezine 2009-2017. All rights reserved. All photos, plans and renders of projects on Landezine are property of a photographer or landscape architects mentioned within a specific project presentation.

Developer: proxima.si