French studio Mutabilis paysage & urbanisme shared with us their project in Mulhouse, France. They transformed an ex parking lot into a vibrant square surrounded by busy streets of the old city. Metal cogs were placed as a part of granite pavement pattern since wheel has been the symbol of the Mulhouse city.

Location: Ville de Mulhouse, France
Landscape Architecture: Mutabilis paysage & urbanisme
Area: 0.4ha
Budget: 1 M € HT
Completion: december 2013

Landezine is independent and run by two-man-editorial. If you like what we do, buy us a coffee per month via Patreon and support our plan to expand and improve!

Keep in touch!




Landezine - Society for Promotion of Landscape Architecture
+386 40 81 40 04
info (at) landezine.com

© Landezine 2009-2017. All rights reserved. All photos, plans and renders of projects on Landezine are property of a photographer or landscape architects mentioned within a specific project presentation.

Developer: proxima.si